IF ÅSARNA - ÄREVARVET 2023

17.05.2023 18:00

NEDERVETIL IDROTTSPLAN

Järjestäjä: Österbotten, IF Åsarna

ÄREVARVET 2023 HAR KÖRT IGÅNG - DU KAN REDAN NU börja samla sponsorer.

Genom att delta i Ärevarvet får DU ta del av en trevlig stund i motionens tecken och samtidigt hjälpa med att samla medel för föreningens verksamhet. Ärevarvet är INTE en tävling – du behöver bara orka löpa eller gå i en timmes tid.

- Idén för evenemanget är enkelt – DU laddar ner Kunniakierros-applikationen (du kan sedan ändra språket till svenska) eller printar ut en Insamlingslista från https://kunniakierros.fi/se/public/fororganizations och börjar samla sponsorer!

- De som har Ärevarvet-appen får en anmälan att en ny insamling har skapats till sin e-post.

- Nya insamlare som läggs till i systemet får också en kallelse att logga in sig till sin e-post. Inskrivningstiden är tidsbunden och går ut efter 24 timmar. Efter det, kan inskrivningen i systemet ske via kunniakierros.fi > logga in > glömde du lösenordet?

- Ifall du har problem med inloggandet kan du kontakta oss via ifasarna@gmail.com eller ilpo.koponen@sul.fi eller kalle.husso@esliikunta.fi.

VIKTIGT att fylla i alla uppgifter som frågas både i Appen och /eller på Insamlingslistan. Speciellt viktigt att ha rätt kontaktperson och rätt e-post för sponsorerna.

- Insamlingens REGLER hittar du på https://kunniakierros.fi/se/public/fororganizations
- Sponsorn betalar den överenskomna summan per varv eller en överenskommen engångssumma. Rekommenderade minimisumman är 15 euro.

Av de medel som samlas in kommer en stor del tillbaka till vår förening – ju mera vi samlar in, desto större procent kommer tillbaka. Medlen används för våra knattar och juniorer för tränings-, tävlings- och lägerverksamhet.

ALLA kan delta, man behöver inte vara medlem eller annars aktiv inom föreningen, ingen åldersgräns finns heller.

Målsättningen i år är 20 000€.

TACK för att du ställer upp för barnen och ungdomarna i Kronoby kommun.