IF Åsarna ÄREVARVET 2018

23.05.2018 19:00

Nedervetil idrottsplan

Järjestäjä: Österbotten, IF Åsarna

ONSDAG 23.5 kl. 19.00 PÅ NEDERVETIL IDROTTSPLAN

ÄREVARVET 2018 närmar sig med stormsteg!
Genom att delta i Ärevarvet får du ta del av en trevlig stund i motionens tecken och samtidigt hjälpa till att samla medel för föreningens verksamhet. Ärevarvet är INTE en tävling – du behöver bara orka löpa eller gå i en timmes tid.
Idén för evenemanget är enkelt – DU som deltar får på förhand en insamlingslista på vilken kontaktuppgifterna och stödsumman på dina sponsorer fylls i. KOM IHÅG ATT fylla i e-postadressen för VARJE sponsor och också DIN EGEN e-post adress.
Stödsumman kan vara en engångssumma eller en varvinsats. Minisumman är dock 15 €. Av de medel som samlas in kommer en stor del tillbaka till vår förening – ju mera vi samlar in, desto större procent kommer tillbaka. Medlen används för våra knattar och juniorer för tränings-, tävlings- och lägerverksamhet.
ALLA får delta, man behöver inte vara medlem eller annars aktiv inom föreningen, ingen åldersgräns finns heller. Målsättningen i år är 30 000€.

I år inleder vi Ärevarvet med en gemensam uppvärmning klockan 18.30 och avslutar med en gemensam nedjoggning. Efter evenemanget delar vi som alltid ut pris till den som löpt flest varv och den som löpt in den största summan. ALLA som löper in 100€ får också ett pris och ALLA som löper in minst 400€ får ett lite större pris…


Vi får hoppas att snön försvinner innan vi ska löpa på banorna i Nedervetil