Ärevarvet 2018

31.05.2018 18:00

Ekenäs Centrumplan

Järjestäjä: Nyland-Åboland, IF Raseborg

TISDAG 29.5 KL 19 PÅ KARIS CENTRALIDROTTSPLAN
TORSDAG 31.5 KL 18 PÅ EKENÄS CENTRUMPLAN

Ärevarvet 2018 närmar sig! Genom att delta får du en rolig stund i motionens tecken och samtidigt bidrar du till att samla medel till föreningens verksamhet. Och kom ihåg – Ärevarvet är ingen tävling!
Idén är enkel – som deltagare får du på förhand en insamlingslista på vilken dina sponsorers kontaktuppgifter och stödsumma skrivs in. Stödsumman kan vara en engångssumma eller en varvinsats och minsta summa som faktureras är 15 €.
OBS - använd e-postfakturering!
Detta år stöds ALLA 2003 och senare födda med en gemensam summa av Hotel Sea Front, Motel Marine, Hotel Socis, Onyx och Andelsbanken. Därför uppmuntrar vi alldeles speciellt ALLA i nämnda ålder till att delta!
Notera alltså att föreningen även detta år ordnar två Ärevarv under kvällstid. Huvudevenemanget ordnas på torsdag i Ekenäs och då blir det gemensam uppvärmning och nedjoggning tillsammans med Trainium, medan Jerry’s Music står för den musikaliska underhållningen. Ifall man inte kan delta i Ekenäs finns det alltså möjlighet att avverka sitt Ärevarv i Karis på tisdagen.
IF Raseborg deltar nu för tionde gången i Ärevarvet och jubiléet till ära är årets insamlingsmålsättning 32500 €, dvs nytt distriktsrekord.