Kunniakierros 2018

29.05.2018 18:30

Hammaslahden kenttä, Joensuu

Järjestäjä: Pohjois-Karjala, Pyhäselän Urheilijat

Pyhäselän Urheilijoiden Kunniakierrostapahtuma vuodelle 2018 Hammaslahden kentällä.

Pyhäselän Urheilijoiden yleisurheilujaoston erittäin tärkeä varainhankintatapahtuma. Kunniakierros järjestetään tänä vuonna valtakunnallisesti jo 37. kerran.
Tunnin kuntoilua edeltää tukijoiden hankkiminen keruulistoille. Pienin summa, jolla voi lähteä tukemaan pyhäselkäläistä yleisurheilua, on 15 euroa.
Keruuta voi suorittaa myös puhelimitse ja saadut keruusummat voi merkitä myöhemmin kunniakierroslistoille. Kysy rohkeasti tukijoita mukaan!
TUKIJANA
Haastan sinut mukaan keräykseen haluamallasi summalla tai keräämään tukijoita ja tulemaan kuntoilemaan Hammaslahden kentälle 29.5.
Jos lähdet tukijaksi, ilmoita osoitteesi ja summa, jolla lähdet mukaan!
KERÄÄJÄNÄ
Jos lähdet kerääjäksi kyselemään tutuilta yrityksiltä, tuttaviltasi ja sukulaisilta tukisummia, sinulle lähetetään keruulistat postissa. Ilmoittele Eerolle, Ilonalle tai Sannalle jos ryhdyt kerääjäksi tai lähdet tukijaksi.
TÄRKEÄNÄ TUKIJANA
Tukesi on erittäin tärkeää, jotta voimme jatkaa tuloksekasta toimintaamme nuorten ja kehittyvien urheilijoiden parissa. Liikunta- ja tukipanoksellasi tuet lasten ja nuorten terveellisiin elämäntapoihin kasvattavaa yleisurheilun valmennus-, leiri- ja kilpailutoimintaa.
Kiitos jo etukäteen tuestasi!