Varkauden Kenttä-Veikot Kunniakierros 2020

30.09.2020 17:30

Varkauden Keskuskenttä

Järjestäjä: Pohjois-Savo, Varkauden Kenttä-Veikot

Tule mukaan kuntoilemaan Kenttä-Veikkojen Kunniakierros-tapahtumaan Varkauden keskuskentälle 30.9.2020 klo 17:30. Mukavassa porukassa tunnin mittainen kuntoilu huoltaa kehoa ja mieltä sekä tukee paikallisten nuorten yleisurheiluharrastusta. Osallistumalla autat Varkauden Kenttä-Veikkoja toteuttamaan arvokasta liikuntakasvatustyötä ja järjestämään liikunnallista toimintaa lapsille ja nuorille!

Voit olla mukana tapahtumassa kolmella tavalla; osallistujana, tukijana tai yritysten väliseen haastekilpailuun osallistujana. Osallistuja kerää yksityisiä tai yritys tukijoita, jotka sitoutuvat maksamaan sovitun summan Kunniakierrokseen osallistumisesta joko kierros- tai/ja kertamaksuna, minimi laskutettava summa on 15 €. Tapahtuma on tunnin mittainen, jonka aikana osallistuja kävelee, juoksee, hölkkää tai vaikkapa sauvakävelee itselleen sopivalta tuntuvan matkan urheilukentällä. Jos et itse halua tai pääse liikkumaan Kunniakierros-tapahtumaan, voit olla tukija.

Oheistapahtumana järjestetään paikallisten yritysten ja yhteisöjen välinen haastekilpailu, jossa nelihenkisen joukkueen jäsenten kiertämät kierrokset lasketaan yhteen. Kolme parasta joukkuetta palkitaan! Osallistumismaksu on 80 €/joukkue. Kerää siis kasaan vaikkapa yrityksesi kahvipöydän ympäriltä joukkue ja lähde mukaan liikkumaan päivän liikunta-annoksesi paikallisen urheiluseuran Kunniakierrokselle ja samalla tukemaan tärkeää seuratyötä!