Varkauden Kenttä-Veikot Kunniakierros 2021

09.08.2021 17:30

Keskuskenttä, Varkaus

Järjestäjä: Pohjois-Savo, Varkauden Kenttä-Veikot

Kunniakierros jo 40. kerran!

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo 40 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa.

Tule mukaan kuntoilemaan Kenttä-Veikkojen Kunniakierros-tapahtumaan Varkauden keskuskentälle 7.6.2021 klo 17:30. Mukavassa porukassa tunnin mittainen kuntoilu huoltaa kehoa ja mieltä sekä tukee paikallisten nuorten yleisurheiluharrastusta. Osallistumalla autat Varkauden Kenttä-Veikkoja toteuttamaan arvokasta liikuntakasvatustyötä ja järjestämään liikunnallista toimintaa lapsille ja nuorille!

Voit olla mukana tapahtumassa kolmella tavalla; osallistujana, tukijana tai yritysten väliseen haastekilpailuun osallistujana. Osallistuja kerää yksityisiä tai yritys tukijoita, jotka sitoutuvat maksamaan sovitun summan Kunniakierrokseen osallistumisesta joko kierros- tai/ja kertamaksuna, minimi laskutettava summa on 15 €. Tapahtuma on tunnin mittainen, jonka aikana osallistuja kävelee, juoksee, hölkkää tai vaikkapa sauvakävelee itselleen sopivalta tuntuvan matkan urheilukentällä. Jos et itse halua tai pääse liikkumaan Kunniakierros-tapahtumaan, voit olla tukija.

Lähde mukaan liikkumaan päivän liikunta-annoksesi paikallisen urheiluseuran Kunniakierrokselle ja samalla tukemaan tärkeää seuratyötä!