Kesäkauden päätösjuhla ja kunniakierros 2018

23.09.2018 15:00

Hyrylän urheilukenttä

Järjestäjä: Uusimaa, Keski-Uudenmaan Yleisurheilu

Kesäkauden päätösjuhla ja Kunniakierros 2018
Sunnuntaina 23.9 klo 15.00 alkaen Hyrylän urheilukentällä

Kesäkauden päätösjuhlassa seuramme jäsenet ja erityisesti liikkarit ja yleisurheilukoululaiset vanhempineen pääsevät tapaamaan seuramme SM-tason urheilijoita ja samalla kiertämään yleisurheilun lajipisteitä. Ohjelmassa myös yhteinen alkuverryttely ja kunniakierrosjuoksu!

Päivän aikataulu on seuraava:
15.00 Tapahtuman avaus ja yhteinen alkuverryttely,
15.15 Urheilullisia toimintapisteitä KUY:n SM-tason urheilijoiden johdolla.
17.00 Kunniakierrosjuoksu

Kunniakierros on valtakunnallinen tapahtuma, jossa kerätään varoja lasten ja nuorten yleisurheiluharrastuksen tukemiseen.
Voit olla mukana Kunniakierros -tapahtumassa kahdella tavalla - osallistujana tai tukijana.

Kerääjä / osallistuja kerää itselleen omaan listaan tukijoita/sponsoreita, jotka tukevat osallistujan kautta seuran nuorisotoimintaa tietyllä rahasummalla (minimi 15€/ osallistuja). Osallistuja kerää tukijoiden nimet ja osoitetiedot kunniakierroslistaan, joita saa seuran toimistolta ja harjoituskentiltä ohjaajilta. Osallistuja liikkuu tapahtumassa itselleen sopivan matkan tunnin aikana.

Tukija tukee rahallisesti haluamansa osallistujan kautta paikallista yleisurheilua. Tukijana voi toimia esimerkiksi paikallinen yritys, oma sukulainen tai vaikka naapuri. Tukija voi tukea kertasummana minimi 15€ tai euroa/kierros. Tukeminen tapahtuu ilmoittamalla tukisumma suoraan osallistujan listaan. Tukisumman ilmoittaminen on sitova. Tukijalle lähetetään tapahtuman jälkeen Suomen Urheiluliiton kautta lasku, sillä summalla, jolla tukija on luvannut osallistujaa tukea.

Keräyslistoja saa seuran toimistolta ja ohjaajilta ja valmentajilta kentiltä!

Toivomme kaikkien urheilijoidemme, niin pienten kuin isojenkin, osallistuvan kesäkauden päätösjuhlaan ja Kunniakierrostapahtumaan!

Lisätietoja: Valmennuspäällikkö JV 045 609 2227