Jalasjärven Jalaksen Kunniakierros 2019

21.09.2019 15:00

Kiuaskallion Urheilukenttä

Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaa, Jalasjärven Jalas

Jalasjärven Jalaksen Kunniakierros-tapahtuma ja remontoidun urheilukentän avajaiset järjestetään lauantaina 21.9.2019 Kiuaskalliolla.

Tervetuloa mukaan kuntoilemaan Kunniakierros-tapahtumaan Jalasjärven Kiuaskallion urheilukentälle. Tapahtumassa kuntoillaan hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat Jalaksen nuoria yleisurheilijoita, joihin kampanjalla kerätty tuki kohdistuu.

Klo 14.30-15.00 Tapahtuman avaus, jonka suorittavat apulaiskaupunginjohtaja Juha Lukko sekä Jalasjärven Jalas ry:n puheenjohtaja Jarmo Alajoki.
Klo 15.00-16.00 Juostaan kunniakierrokset. Kunniakierrosten lomassa jaetaan kesän seurakisojen palkinnot.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa. Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai mobiilitallennuksen avulla. Tukisummasta lähetetään lasku sähköpostitse (tarvittaessa erikseen pyynnöstä lasku toimitetaan paperisena). Minimi tukisumma on 15 euroa.
Osallistumalla autat toteuttamaan liikunnallista toimintaa seuran lapsille ja nuorille.

Tilaisuudessa myös kahvitarjoilu. Nähdään Kiuaskalliolla 21.9.2019 klo 14.30!