Kunniakierros 2023

05.06.2023 17:30

Kisapuiston Kenttä

Järjestäjä: Pohjois-Savo, Varkauden Kenttä-Veikot

Kenttä-Veikkojen Kunniakierros liikuntatapahtuma Varkauden Keskuskentällä keskiviikkona 5.6.2023 klo 17.30 alkaen.

Kunniakierros on suomalaisen urheilutoiminnan suurin hyväntekeväisyyskampanja, jolla Suomen Urheiluliitto ja paikalliset yleisurheiluseurat keräävät varoja toimintansa ja nuorisourheilun tukemiseen ympäri Suomea. Nyt sinulla on oiva tilaisuus olla mukana Kunniakierros-tapahtumassa. Osallistumalla autat Varkauden Kenttä-Veikkoja toteuttamaan arvokasta liikuntakasvatustyötä ja järjestämään liikunnallista toimintaa paikkakuntasi lapsille ja nuorille!

Tule mukaan kuntoilemaan Kenttä-Veikkojen Kunniakierros-tapahtumaan. Mukavassa porukassa tunnin mittainen kuntoilu huoltaa kehoa ja mieltä sekä tukee paikallisten nuorten yleisurheiluharrastusta.

Voit olla mukana tapahtumassa kolmella tavalla; osallistujana, tukijana tai yritysten väliseen haastekilpailuun osallistujana. Osallistuja kerää yksityisiä tai yritys tukijoita, jotka sitoutuvat maksamaan sovitun summan Kunniakierrokseen osallistumisesta joko kierros- tai/ja kertamaksuna, minimi laskutettava summa on 15 €. Tapahtuma on tunnin mittainen, jonka aikana osallistuja kävelee, juoksee, hölkkää tai vaikkapa sauvakävelee itselleen sopivalta tuntuvan matkan urheilukentällä.

Tukijana osallistujan keräyslistaan laitetaan yhteystietosi ja lahjoittamasi tukisumma (kierrosmaksu/kierros tai kertamaksu min 15 €). Lasku sovitusta summasta tulee sähköpostilla.

Palkitsemme kaikki yli 300 euroa keränneet.